sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Chilit kesällä

Yhä useampi chileistäni on alkanut viime aikoina tekemään podeja ja kukkiminen on lisääntynyt. Ahkerampia kukkijoita on ollut ehkäpä Aji Cristal (C. Baccatum), sekä Leek (C. Baccatum), jotka molemmat ovat parhaimmillaan olleet aivan täynnä kukkia. Nyt kukkiminen on alkanut ainakin Leekin osalta tuottaa tulosta, sillä siihen on ilmestynyt useita pieniä podeja.
Leek (C. Baccatum) podittaa
Olen monesti kertonut Biquinhostani (C. Chinense) täällä blogissa, kuinka se kukkii ja podittaa. Kerta kiellon päälle: se on kasvattunut entistä enemmän nyt kukkia ja podejakin on muutamia tullut lisää. Yksikään ei ole vielä väriä alkanut vaihtamaan, mutta eipä sillä niin kiirettä ole. Biquinhon podi on niin pieni, että eihän minun Biquinhosatoni tule paljoa todellakaan painamaan, mutta kappalemäärällisesti satoa on tulossa todella hyvin.
Biquinho (C. Chinense)
Talvella ja keväällä huonosti voinut Orange Habanero (C. Chinense) on taas vironnut ja kukkii. Joskin paljon maltillisemmin, kuin useat toverinsa. Kukkii kuitenkin ja kaksinpodiakin on kasvamassa sen oksilla.
Orange Habanero (C. Chinense)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti