torstai 16. toukokuuta 2013

Chilit ulkona

Chilit pääsivät ulos kasvatuskaappiin
Chilit ovat nyt saaneet komennuksen pihalle nauttimaan kesäisistä keleistä. Pitkään tätä onkin odoteltu ja nyt se on vihdoin totta.

Oikeastaan siirsin chilit ulos kasvatuskaappiin, jossa olivat myös viime kesänä, jo maanantaina (13.4). Ne ovat siellä nyt muutaman yön yli jo viihtyneet enkä tule ottamaan niitä enääs sisälle, kunnes vasta syksyllä. Siihen on kuitenkin pitkä aika vielä.
Biquinho (C. Chinense) ja Orange Habanero (C. Chinense) ulkona
Tänään taas ensimmäistä kertaa tänä vuonna ulkoilmaa pääsivät haistelemaan Biquinho (C. Chinense), sekä Orange Habanero (C. Chinense). Nämä kyseiset kasvithan ovat jo tuttuja viime kesältä, mikä oli niiden ensimmäinen. Nyt aloitellaan toista.

Biquinhossa on nyt kiitettävä määrä kukkia ja nuppuja on koko kasvi täynnä. Nyt pitää vain toivoa, että kaikki menee hyvin ja kesällä saadaan maistella runsaasti Biquinhoa.

Aikaisemmin kirjoitin ongelmista Orange Habaneron kanssa. Nyt nuo ongelmat näyttävät olevan jo takana päin, sillä kuivia oksia ei ole ilmaantunut lisää ja kasvi puskee uutta tervettä oksaa koko ajan. Näin ollen uskallan jo todeta, että kasvi selvisi koettelemuksista, mitkä sitten kyseessä olivatkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti