tiistai 9. heinäkuuta 2013

PELASTETAAN JJK!

JJK, Jyväskylän oma jalkapallojoukkue on pahoissa taloudellisissa ongelmissa.
Se kaipaa paljon tukea nyt ulkopuolelta.
Kasaan pitää saada 15.8 mennessä 100 000€, jotta jalkapalloilu pysyy Keski-Suomessa jatkossakin.
Käytönnössä jos tämä ei onnistu, niin vuoden päästä tähän aikaan JJK:ta ei enää ole!

Kaikki auttamaan JJK:ta! Emme anna sen loppua!
JJK Keski-Suomi Oy:n hallituksen avoin kirje keskisuomalaisille urheiluihmisille:

JJK Keski-Suomi Oy:n taloustilanne on kestämätön. Alkutalven epäonnistunut myynti ja tuloksellisesti heikon alkukauden säteilyvaikutukset ovat muodostamassa tilanteesta epätoivoisen.
Talous on hallinnut seuraan liittyvää puhetta viime vuosina, mutta tällä hetkellä myös JJK hallitsee talouden. Kova kulukuuri sekä pelaajien ja valmentajien palkkojen alentaminen ovat parantaneet tilannetta, mutta viime tilikausilta periytyvät velvoitteet tekevät talouden kokonaiskuvasta synkän.
JJK on ollut nuorukainen, jolla on paljon intoa, mutta vähän kokemusta. Organisaatio on pakon edessä aikuistunut eikä tehtyjä virheitä kätketä. JJK:n nuoruus pääsarjatasolla oli kehitysvaihe, johon sisältyi paljon onnea ja hauskuutta. Aikuisen JJK:n on kuitenkin syytä tietäämikä se pohjimmiltaan on.
JJK tulee profiloitumaan jatkossa yhä voimakkaammin kasvattajaseuraksi. JJK:n olemassaolo-oikeus perustuu juniorityön kautta tehtävälle yhteiskuntavastuulle. JJK:n edustusjoukkueen tärkein tehtävä on toimia pääsarjatasolla kehitysympäristönä ja esikuvinaKeski-Suomen alueen nuorille jalkapalloilijoille. Tämän eteen on tehtävä töitä päivästä päivään.
Jalkapalloseura ei muuta maailmaa, mutta tuo ihmisten, erityisesti jalkapalloa harrastavien nuorten ja heidän perheidensä elämään iloa. Keski-Suomi tulee toimeen ilman JJK:n edustusjoukkuetta, mutta menettää paljon elämää rikastuttavaa sisältöä.
JJK tarvitsee nyt ojennettuja käsiä joihin tarttua. Yhdessä vahvistamme muurit emmekä anna niiden enää sortua. Emme anna sen päättyä!

Jyväskylässä 9.7.2013
JJK Keski-Suomi Oy:n hallitus
Lassi Hietanen   Joni Collan   Pekka Salomaa   Pasi Poutiainen
Tee lahjoitus tämän linkin takaa ja anna liigajalkapalloilun Jyväskylässä jatkua!


1 kommentti:

  1. Junnufutaajan äiti allekirjoittaa yllä puhutun ja etenkin sen, että seuran olemassaolo-oikeus perustuu juniorityöhön. Miten paljon JJK-junnujen toiminta on meidänkin teinille antanut! Maanantain Keskisuomalaisesta saimme jälleen lukea, että juniorityö kantaa hedelmää, A-junnut ovat jo useamman vuoden menestyneet mahtavasti ja nyt ovat Villiketutkin mukana kuvioissa. Oli sarja nyt mikä hyvänsä, tärkeintä on tulevaisuus - seuran ja ennen kaikkea nuorten junnujen!

    VastaaPoista